Tourist card Rijeka & Opatija

Uvjeti korištenja

Hosteli u Rijeci

Das Hostel

Das Hostel Rijeka novootvoreni je i moderno uređen hostel koji se nalazi na Trsatu, u neposrednoj blizini Kampusa, kao i centra grada Rijeke. Gostima se pruža usluga noćenja i besplatnog interneta, a u sklopu hostela nalazi se poznati kafić Beertija u kojemu turisti mogu nesmetano uživati u ispijanju kave ili provoditi ugodnu večer uz raznovrstan izbor domaćih i stranih alkoholnih pića, kao i pive.

Hostel raspolaže s 3 višekrevetne sobe od kojih su dvije četverokrevetne i jedna sedmerokrevetna. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, sigurnosni ormarić i lampu iznad svakog kreveta. Sobe su klimatizirane i pružaju pogled na divan krajolik Trsata i poznatog riječkog svetišta.

Gostima se također nudi usluga doručka, kao i organiziranje i prisustvovanje raznim koncertima koji se održavaju u klubu, te organizirati prijevoz do Zagreba ukoliko se gosti odluče posjetiti novootvoreni hostel u istom vlasništvu u glavnome gradu i poslušati pokoji koncert koje osoblje hostela također organizira.

Check in je od 14 sati, a check out do 10 sati. Ukoliko gosti žele ostaviti prtljagu, mogu to učiniti u samom hostelu gdje će se ljubazno osoblje pobrinuti da njihove stvari budu pohranjene na sigurno mjesto.

Adresa

Ul. Slavka Krautzeka 14, Rijeka

Tel: +385 51 452 183

rijeka@dashostel.hr

Web: www.dashostel.hr

Radno vrijeme

Popust 12%